вверх
Интернациональный форум любителей спутникового тв
Сообщения без ответов | Активные темы Текущее время: 14 июн 2025, 15:06
100852 photo-2025-03-16-17-09-25 2024-04-22-102412

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 105 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  След.
 Біатлон 
Автор Сообщение
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Cпасибо сказано: 390
Спасибо получено:
2979 раз в 2161 сообщениях
Баллы репутации: 0

Повысить репутацию vova 64Понизить репутацию vova 64
Відомий український екс-лижник Олексій Красовський увійшов до тренерського штабу збірної України з біатлону. Його головним завданням буде організація та проведення різних змагань.

Більше про біатлон та лижні види спорту читайте в Telegram-каналі «Зимовий спорт на Sport.ua».
Красовському 30 років. Він представляв Україну в лижних перегонах на трьох Олімпіадах – 2014, 2018 і 2022 років. Найкращий результат – 46-те місце в марафоні класикою на Іграх 2018 року в Пхьончхані.

Красовський – не перший український лижник, який переходив на тренерську роботу в біатлон. Раніше цим шляхом уже проходили Роман Лейбюк і найтитулованіша українська лижниця, Валентина Шевченко.Изображение

01 окт 2024, 04:42
Профиль Отправить личное сообщение WWW Cпасибо сказано
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) на засіданні Конгресу організації визначив господарів чемпіонатів світу з біатлону 2028 і 2029 років.

У 2028 році чемпіонат світу пройде в австрійському Хохфільцені, у 2029 році – в норвезькому Холменколлені.

Більше про біатлон та лижні види спорту читайте в Telegram-каналі «Зимовий спорт на Sport.ua».
Місця проведення чемпіонатів світу 2025 і 2027 років було визначено раніше. Змагання відбудуться у швейцарському Ленцерхайде та естонському Отепя відповідно.

Раніше IBU продовжив відсторонення росії та білорусі на сезон 2024/2025.Изображение

03 окт 2024, 06:32
За это сообщение пользователю vova 64 "Спасибо" сказали:
yzek65
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) на засіданні у Белграді (Сербія) ухвалив рішення збільшити призові на чемпіонаті та Кубку світу в індивідуальних гонках.

Винагорода за перше місце на чемпіонаті світу залишається незмінною – 25 тисяч євро. А ось срібна та бронзова медалі подорожчали на тисячу – тепер вони коштують 20 та 15 тисяч євро відповідно.

На Кубку світу зміни не стосуються першого та другого місця. Проте преміальні за бронзу та четвертий рядок на етапі КС розцінюватимуться у 10 тисяч євро.

Крім того, спортсмен із найкращим часом у гонці переслідування отримає дві тисячі євро винагороди.

Раніше союз визначив господарів ЧС з біатлону 2028 та 2029 років.Изображение

04 окт 2024, 06:07
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Українська біатлоністка, а також дворазова чемпіонка Олімпіади, Віта Семеренко отримала річну дискваліфікацію від Національного антидопінгового центру України за порушення правил.

Біатлоністці заборонено брати участь у турнірах до 20 березня 2025 року включно.

Виключення Віти зі спорту почалося ще з 20 березня 2024 року. Тоді атлетку тимчасово відсторонили від виступів за три провалені антидопінгові тести протягом року.

Нагадаємо, що Віта Семеренко двічі перемагала на чемпіонатах світу, а також п'ять разів тріумфувала на чемпіонатах Європи. За свою кар'єру атлетка виграла 11 індивідуальних нагород на Кубку світу, серед яких три срібла і вісім бронз.Изображение

05 окт 2024, 07:19
yzek65
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) на засіданні в Белграді (Сербія) погодив рішення про приєднання до організації Федерації біатлону Лівану.

Держава розташована в західній частині Азії. Доволі нестандартна країна, як для участі в біатлоні.

Раніше на тому ж засіданні союз біатлоністів збільшив призові на чемпіонаті та Кубку світу.

Нагадаємо, що 28-го листопада відбудеться відкриття нового сезону в біатлоні. У місті Ідре (Швеція) пройде спринт серед жінок і чоловіків у рамках першого етапу Кубка IBU.Изображение

12 окт 2024, 04:55
Admin, yzek65
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

П'ятиразовий олімпійський чемпіон, а також переможець 20-ти чемпіонств світу, Йоганнес Бьо розповів про плани на сезон-2024/25. Норвежець підкреслив, що хоче стати найвеличнішим біатлоністом в історії.

«Я хочу побити рекорд Бйорндалена і сказати своєму синові, що я був найбільшим. Я скажу йому, що я найвеличніший з усіх. Я з нетерпінням чекаю цього.

Головна мета на сезон залишилася незмінною – завжди перемагати.

Мені легко знайти мотивацію. Просто тому, що в мене велика перерва після кожного сезону. У мене багато часу, коли я не надто сфокусований на тренуваннях. Загалом, рік проходить для мене доволі легко. Мені це дуже подобається.

У мене свіжа батарея щороку у вересні-жовтні, і я думаю, що це допомагає тримати мотивацію на високому рівні, тому що я за рік жодного разу не втомлююся.

Я можу поліпшити стрільбу лежачи, стати більш стабільним. Я думаю, що лижні перегони і стрільба стоячи пройшли дуже добре, тож це просто питання хорошого тренування на останньому етапі перед сезоном», - сказав Бьо.

Нагадаємо, що Йоганнес по закінченню минулого сезону піднявся на друге місце за кількістю перемог у біатлоні (85). Очолює таблицю Уле-Ейнар Бьорндален, який перемагав в особистих гонках 95 разів.

Изображение

18 окт 2024, 05:03
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Національна збірна України з біатлону представила форму на сезон-2024/25. Цього року технічним спонсором збірної став австрійський бренд Loeffler.

Новий комплект форми зроблений у національних кольорах України – синій і жовтий. На грудях у біатлоністів видніється державний герб.

Президент Федерації біатлону України Іван Крулько в соціальній мережі Фейсбук поділився емоціями після представлення нового комплекту одягу.

«Наша біатлонна збірна вже отримала нову спортивну форму для сезону 2024-2025! Цьогоріч ми співпрацюємо із спортивним брендом Loeffler!

Ми ретельно та довго обирали форму, аби наші спортсмени отримали якнайкращу якість та стильний дизайн! А на висоті 3100 метрів, де зроблено це фото, нова форма виглядає просто неперевершено. Маю надію, що і нові перемоги не змусять себе довго чекати!», – сказав Крулько.

Раніше в українських школах запустили проєкт під назвою «урок біатлону».

Нагадаємо, що новий сезон у біатлоні стартує 28-го листопада зі спринту на Кубку IBU.Изображение

18 окт 2024, 05:05
yzek65
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Віцепрезидент Федерації біатлону України Андрій Дериземля не зміг пройти повз і прокоментував історію з дискваліфікацією Віти Семеренко.

«Про це краще все ж таки запитати саму спортсменку. Наскільки мені відомо, особисто Віта планувала виступати на внутрішніх змаганнях. Не можу навіть прокоментувати, які в неї плани, яке бачення подальшої кар’єри.

За великим рахунком, і самі спортсменки, і тренерський штаб розуміють, що є ті, на яких покладають певні надії на майбутнє, а є такі, на яких складно розраховувати на їхню допомогу. Вже є нове покоління спортсменок, більший акцент і увага йде на них.

Відсторонення Віти поширюється і на національні змагання», – відповів Дериземля в інтерв'ю редакції Чемпіон.

Нагадаємо, що Віті заборонено брати участь у турнірах до 20 березня 2025 року.Изображение

23 окт 2024, 06:08
yzek65
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

Біатлоністка з Норвегії Інгрід Ланмарк Тандреволд поділилася емоціями щодо рішення IBU провести чемпіонат світу-2029 у норвезькому місті Холменколлен.

«Я була дуже щаслива, коли почула, що це дійсно так. Це практично був день прапора. Якби я жила де-небудь, де є флагшток, я б підняла прапор.

Я дійсно вірила в це, федерація провела велику і фантастичну роботу.

Мої плани на майбутнє не зовсім визначені. Як довго я буду продовжувати, залежить від багатьох речей – як я працюю, як я почуваюся, як почуваються ті, хто мене оточує, мотивації і не в останню чергу від бажання мати сім'ю.

Але в спорті мало що може бути важливішим за чемпіонат світу на батьківщині, вдома. Тож шальки терезів досить сильно схиляються на один бік.

У 2029 році мені виповниться 32 роки, і тоді я буду не дуже старою. Якщо розглядати фізіологічну витривалість жінок, я буду на своєму піку. Подивіться на Маріт Берген, Терезу Йохауг, Тіріль Екхофф і Марте Олсбю-Ройселанд. 30 – це нові 20. Я впевнена, що всі, хто наближається до 30, або вже переступив через цей рубіж, так кажуть. Але так, мабуть, найбільша проблема полягає в тому, що всі, хто стежить за біатлоном, напевно, до 2029 року від мене неабияк втомляться», – сказала Тандреволд.

Изображение

24 окт 2024, 07:31
yzek65
МОДЕРАТОР
МОДЕРАТОР

Спасибо получено:

13-разовий чемпіон світу з біатлону Мартен Фуркад претендує на посаду голови оргкомітету зимових Олімпійських ігор-2030. Екс-спортсмен висунув свою кандидатуру на зустрічі із представниками проекту.

«У нас є проект, який поєднує безліч зацікавлених сторін, два регіони, економічних партнерів, МОК, спортсменів, курортні комплекси. І мені здається, що відчуваю підтримку від усіх цих зацікавлених сторін. Вони знають про мою прихильність до справи, про бажання відповідально провести амбітні та особливі Ігри», – сказав Фуркад.

Мартен закінчив професійну кар'єру біатлоніста у 2020 році. За роки виступів француз 83 рази перемагав у індивідуальних перегонах, що є третім результатом у біатлоні. Більше тріумфували лише Йоханнес Бьо (85) та Уле-Ейнар Бйорндален (95).

На сьогодні Фуркад є представником комісії спортсменів Міжнародного олімпійського комітету.

До речі, Олімпіада-2030 відбудеться у французьких Альпах.Изображение

25 окт 2024, 02:07
yzek65
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 105 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  След.