Автор |
Сообщение |
ruta
Проверенный
|
Даішник всіх підряд гальмує й запитує: - Якщо я у тебе свічку викручу, у тебе колесо спустить? Всі вагалися відповісти. Ну так весь день гроші заробляв, поки гуцул на запорожця з гуцулом не зупинив. Даішник знову за своє. - Якщо я тобі свічку викручу, у тебе колесо спустить? Гуцул: - А якщо я тобі домкратом по морді дам, у тебе шнурки розв'яжуться?
|
13 дек 2022, 15:00 |
 |
 |
|
За это сообщение пользователю ruta "Спасибо" сказали: Admin |
 |
ruta
Проверенный
|
-Татусю... я коли виросту, буду такою гарною як ти? -Ну... я думаю ти будеш такою гарною як мама! -Нії, як мама - це довго! Я бачила як вона спочатку крем, потім туш, потім помаду, потім зачіску... А ти встав, вмився - і вже красивий!
|
13 дек 2022, 15:03 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
Школа. Урок праці. Учитель: - Основне правило техніки безпеки: пальці в розетку не сунути! Учень: - Так вони туди не влазять. - А ти цвяхи візьми, придурок!
|
13 дек 2022, 22:16 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
Моя бабця говорила: накраща вправа для рук це рахувати гроші, знімає біль у суглобах, повністю усуває зубний біль, покрашує апетит, гардероб, зовнішній вигляд та умови життя.
|
14 дек 2022, 19:46 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
Сидить маленька дівчинка в пісочниці й захоплено совочком щось закопує. Підходить до неї дядечко й запитує: “Дівчинко, а що це ти там закопуєш?” Дівчинка похмуро так на нього дивиться й мовчить. Дядечко запитує ще раз, дівчинка не відповідає. Раптом з-під піску висовується голова такого ж дядечки й каже: “Краще не питай!”
|
14 дек 2022, 21:42 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
Вчителька біології доводить учням шкоду алкоголю. Бере черв’яка, кидає в стакан зі спиртом – Той здох. Кидає черв’яка в склянку з водою – той живе. – Діти, який висновок з цього можна зробити? Вовочка: – Якщо пити спирт, то глистів не буде!
|
17 дек 2022, 18:56 |
 |
 |
|
За это сообщение пользователю ruta "Спасибо" сказали: Admin, mr.distryanov |
 |
ruta
Проверенный
|
Сидячи за ком'ютером, програміст Іван повторював одне і теж заклинання:
- Інтернет, інтернет - відпусти в туалет, дві години вже сиджу, ноги хрестиком держу!
|
29 дек 2022, 21:48 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
- Кохана, у мене біда!
- Любий, не кажи "у мене", кажи "у нас", ми ж сім'я…
- Добре!
У нас біда, наша кума від нас вагітна)))
|
01 янв 2023, 14:59 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
- Коханий, тaк все нaбридло, хочеться різноманіття в ліжку. Дaвaй погрaємо: я - продaвець, ти - покупець. - Ну дaвaй, спробую. Дівчино, у вас сaло є ? - Ні. - А я нaмацав.
|
02 янв 2023, 20:26 |
 |
 |
|
 |
ruta
Проверенный
|
Сидить на лавці старенький дідок. До нього підходить дівчинка і питає: - Дідусю, як вам вдалося дожити до таких літ? - Я кожен день викурюю по три пачки сигарет, випиваю ящик пива і літр горілки, постійно їм чіпси та гамбургери й ніколи не займаюсь спортом! - Це вражає! І скільки ж вам років? - 25.
|
02 янв 2023, 20:26 |
 |
 |
|
 |
|